Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Влизах през Морзила.Забиваше ужасно. \писах до админите. Казаха да влизам през Гугъл хром. Направих го. Пак същото.Нито играта е игра , а за чата да не говорим. Непрекъснато презареждам.И като го направя, обикновено не излиза на масата кой какво е казал и на какво се играе. И го караш на сляпо. Пак писах на админите. Отговориха ми че или компа ми е слаб , или имам отворени подпрозорци. Понеже не е така викнах си специалист. \\\\\\\\оказва се , че при мен всичко е наред. \\\\\значи къде е проблемът? В скапаният сървър на Джаги. За какво плащаме тогава? Аз лично си строших много нерви с това.И никой не обръща внимание... Ако има и други с подобни проблеми нека пише Все пак някой е длъжен да вземе мерки.... Това струва пари но и много нерви.
и при мен забива загубих много игри така
свързване със сървара......ужас!
от няколко дена нямам чат в белот, нито ми излиза резултат
На мене пък изведнъж игралния прозорец ми стана с удивителна ! бъг до бъга мила моя майнольооооооооооооо
и изведна6 като ви багва намерете друг саит които няма да ви багва, това предлагат симпатягите ама нали трябва се намирате в спор я поспорете малко за скаип4ето кои бил кои не

Аз си намерих решение на проблема с сървъра... Питате как?... Много просто не плащам ВИП!!!
А докато има балъци който си плащат , за некачествена услуга , сайта ще процъфтява (извинявам се на всички ВИП-ве, но си е така).
Поне затова да не се ядосвам
Дори да не може да се играе ,да не зарежда игра ,да ти скъсат нервите с бъгвания, платения чат и муз.поздрави са си наред !!! Възмущавайки се там пак си плащате...Успех и здрави нерви желая...

Оправете си скапания сайт,в течение на няколко дни многократно ми се случва да изляза от масата преди да е започнала играта ,а вссъщност се оказва че съм играл такава и естествено загубил.Скорпо направих ти предложение да възстановите старата система с гоненето и писа а ми вие напускайте масите .Ето това напускане до какво води,да не говорим за неудобството постоянно да сменяш масите.
(puke)(puke)(puke)(puke)(puke)(puke)(puke)(puke)(puke)
luksi75 не се бори с прасе,защото накрая и двамата ще сте кални,но на прасето ще му хареса!
http://prikachi.com/images/962/4641962A.jpg
Е на ви отговор, колко ви е читав сървъра.